© Jeroen Derwort

Lesce en Hotel Krek

Het vliegveld van Ljubljana stelt niet veel voor. Het is dringen bij de koffers, want er zijn maar twee baggagebanden. In het vliegveld zelf bevinden zich maar een handjevol balies. Om onze huurauto op te halen moeten we eens stukje buitenom lopen. Een Opel Crossland X staat in de parkeergarage tegenover het vliegveld op ons te wachten.

Omdat alle hotels in Bled al vol zaten of veel te duren waren, hebben we een hotel geboekt in een plaatsje vlakbij Bled. Hotel Krek bevind zich in Lesce, een klein dorpje tien minuten rijden van Bled. Op de autorit van het vliegveld naar Lesce kunnen we alvast wennen aan het Sloveense landschap. Wat we zien bevalt goed.

Het hotel blijkt een goede keuze. Het bevind zich op een soort industrieterrein, maar alle voorzieningen zijn aanwezig. Er is een pizzeria op de hoek die heerlijke pizza’s serveert. Er zijn twee supermarkten en Bled is om de hoek.

1 thoughts on “Lesce en Hotel Krek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *