© Jeroen Derwort

Bled Cream Cake

Het meer van Bled is een plek die elke keer weer verwondert en verbaast. We hebben de uitzichtpunten gehad en zijn het hele meer rond gelopen. Maar we zijn nog niet bij het meer tijdens zonsondergang geweest. In de avond kleuren de lucht, het meer en de bergen erachter in magenta tinten, wat weer een heel andere sfeer geeft deze magische plek.

Wanneer het donkerder wordt en op het eiland de lichtjes aan gaan verandert de sfeer opnieuw.

© Jeroen Derwort

Onze tweede queeste deze dag bestaat uit het eten van de beroemde Bled Cream Cake. Dit is een uit de kluiten gewassen tompouce die erg lekker smaakt met een Lasko biertje erbij. Na het vroege opstaan en een lange dag afzien in de bergen, vinden we dat we deze wel verdiend hebben.

© Jeroen Derwort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *